вівторок, 5 квітня 2011 р.

Офіційну конкурсну програму Фестивалю SpaceLiberty поповнило два художні фільми

Трилер "Поверненню не підлягає" донеччанина Максима Верхових і драма "Крамниця клоуна" Світлани Веретьохи родом із Докучаєвська стали учасниками Офіційної конкурсної програми Фестивалю SpaceLiberty.

Максим Вікторович Верхових народився в Донецьку. У 2006 році закінчив Донецький інститут соціальної освіти й отримав диплом бакалавра за спеціальністю «журналістика». З 2003 по 2010 рр. працював на донецьких і київських радіостанціях ведучим і футбольним коментатором. У 2010 році працював на телеканалі «Футбол». У 2009 році здобув перемогу на Фестивалі мобільного кіно в Москві.

Герой фільму Максима Верхових "Поверненню не підлягає" ніяк не може змиритися з болем розлуки... Використовуючи гроші та свого друга, він всіляко намагається знову відчути близькість зі своєю коханою.

Світлана Вікторівна Веретьоха народилася 29 вересня 1980 року в місті Докучаєвську. У 2004 р. закінчила Донецький інститут соціальної освіти за спеціальністю «Журналіст». З 1998 по 2009 рр. працювала ведучою прямого ефіру на донецьких і київських радіостанціях. У 2009 р. достроково закінчивши курси сценаристів на телеканалі СТБ, працювала в проекті «Танцюють всі». З 2000 року займається озвучуванням рекламного продукту. З 2009 р. озвучує телевізійні проекти та художні фільми. У 2009 році разом з Максимом Верхових перемогла на Московському фестивалі мобільного кіно.

У короткометражній стрічці Світлани Веретьохи "Крамниця клоуна", що її власне представлено на Фестивалі SpaceLiberty, йдеться про те, як молодик вмикає телевізора й знаходить для себе вирішення своєї головної проблеми - ким бути. Але через певний час він розуміє: те, що здавалося рішенням, виявилося самою проблемою.

Немає коментарів:

Дописати коментар