неділю, 10 квітня 2011 р.

В Офіційній конкурсній програмі Фестивалю SpaceLiberty художніх фільмів стало вдвічі більше

Романтичний фільм жахів "Орігамі" та не позбавлена моралі треш-драматична оповідь про небайдужого до чужої біди зайця "Мій мисливець" тернопільчанина Віталія Дереха подвоїли своєю участю Офіційну конкурсну програму Фестивалю SpaceLiberty.

Віталій Мирославович Дерех навчався в Галицькому інституті та Академії Друкарства у Львові. Останні 5 років працює у тернопільській газеті "20 хвилин". Режисер і автор сценаріїв короткометражних аматорських фільмів. Пише оповідання та есе.

У фільмі "Орігамі" спрагла чоловічої ласки жінка ніяк не може привернути увагу свого чоловіка. Щоб домогтись свого, вона робить з газети різних істот і напускає на нього. Однак, істоти нападають на жінку і кусають її. Внаслідок чого вона починає обростати папером. Чоловік врешті вирішує проблему, а жінка домагається свого - чоловічої уваги.

Інша конкурсна робота тернопільського журналіста за фахом і режисера та сценариста за покликанням оповідає про мисливця, який на полюванні поранився. Людське горе дивним чином відчуває гігантський антропоморфний заєць, і залишивши домашній затишок, гарячу каву та вранішню газету, поспішає до лісу шукати знесиленого чоловіка, який за ним полював.

Немає коментарів:

Дописати коментар