понеділок, 25 квітня 2011 р.

До Конкурсної програми Фестивалю SpaceLiberty ввійшли фільми на біблійні мотиви

Притча з Нового Завіту в авторській інтерпретації лучанина Олександра Слободи під назвою "Ідентифікація" та "Шестоднев (Створення світу)" російського художника-аматора Васілія Корєцкого потрапили в Основний конкурс Фестивалю SpaceLiberty.

Олександр Зіновійович Слобода народився 29 січня 1980 року в Луцьку. У 1997 році закінчив середню загально-освітню школу №20. Зараз працює в продакшн-студії «Правда PRO» відеографом. Освоює режисуру та сценарне мистецтво. У 2010 році написав свій перший кіносценарій "Ідентифікація" за мотивами біблійної притчі. Цього ж року зняв перший короткометражний фільм за власним сценарієм. Готує до зйомок нову короткометражку.

"Один грам любові важить більше тонни повчань", – саме цією фразою Джона Веслі можна охарактеризувати фільм "Ідентифікація".

Васілій Іванович Корєцкій, 1976 року народження, мешкає в місті Пущино Московської області. Мультиплікацією займається з 2000 року. З 2006 р. – режисер анімаційного фільму. Працював аніматором на студіях: "Рысь", MBL, "Бэкки", "Крыша", кіностудії Союзмультфильм, "Пилот", "Шар", НТВ (програма "Авіатори"), на студії "Труба" над ігровим проектом "Повна Труба".
У 2008 р. організував роботу над телевізійним серіалом кулінарної тематики на МЕНЮ-ТВ (Київ). Самостійно створював анімаційні рекламні ролики, кліпи, мультфільми.

Мультиплікаційний фільм "Шестоднев (Створення світу)" було створено руками дітей за 6 днів, відповідно до 1 розділу Книги Буття, взятої в якості сценарію. Всім відомий сюжет Створення світу викладено доступною кожній дитині мовою під геніальну музику Й. С. Баха.

Немає коментарів:

Дописати коментар